tracer boots

  • Register

                

 

Official partner

Επιδιόρθωση μπουφάν μοτοσικλέτας

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ

dainese delmar perf jkt wht LG

Η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει νέες δυνατότητες στην επιδιόρθωση των μπουφάν από δέρμα και Gordura, σε enduro & street. Με ποιοτικά υλικά, δημιουργούμε τέλειες επιδιορθώσεις στο μπουφάν η παντελόνι σας, μαζί με ένα γενικό service, ( γυάλισμα, κέρωμα, κλπ. ), δίνοντας την εικόνα ενός ολοκαίνουργιου.

Διαβάστε περισσότερα: Επιδιόρθωση μπουφάν μοτοσικλέτας

Adventure Boot Repair

Rock fishing skin 006

 

tracer boots

Mountain trekking, fishing & hunting

Η Tracer repair shoes, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση κάθε είδους, σε μπότα & μποτάκια, για ορειβασία, ψάρεμα & κυνήγι , με εγγυημένο αποτέλεσμα.

bootsre

Διαβάστε περισσότερα: Adventure Boot Repair

Motorcycle Boot Repair

 
 

fusion2-1024x682

Η Tracer repair shoes, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση κάθε είδους αντρικών και γυναικείων υποδημάτων μοτοσικλέτας, με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει νέες δυνατότητες στην επιδιόρθωση της μπότας μοτοσυκλέτας, σε enduro & street. Με ποιοτικά υλικά, δημιουργούμε τέλειες επιδιορθώσεις στη μπότα σας, μαζί με ένα γενικό service, ( γυάλισμα, βούρτσισμα ), δίνοντας την εικόνα μιας ολοκαίνουργιας μπότας. Καινούργιες και πιο ενισχυμένες αντιολισθητικές σόλες Vibram, κατασκευασμένες από λάστιχο, εξαιρετικής αντοχής, αντικαθιστούν τις ήδη υπάρχουσες.

logovibramBoss-Vibram1001

Πάνω από 30 διαφορετικά σχέδια σε σόλες, με κορυφαία την VSM TECH, από συμπαγές λάστιχο, με εναλλάξιμα εξαρτήματα, τα οποία αποτελούνται από 2 διαφορετικά υλικά, ώστε να εξασφαλίζεται η ακριβής απόδοση, και όταν φθαρούν, απλά τα ξεβιδώνεται και βιδώνεται το άλλο.

mot sup vsm Motorcycling

Although Vibram was born from a deep passion for mountain climbing, the company has brought its expertise to various

Διαβάστε περισσότερα: Motorcycle Boot Repair

Επιδιόρθωση υποδημάτων

 

006sm

Η Tracerrepairshoes, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση κάθε είδους αντρικών και γυναικείων υποδημάτων με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η Tracer repair shoes είναι μια εταιρεία, που τα τελευταία 30 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής υποδημάτων και τις επιδιορθώσεις αυτών.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει νέες δυνατότητες στην επιδιόρθωση ενός υποδήματος. Με ποιοτικά υλικά, δημιουργούμε τέλειες επιδιορθώσεις στο υπόδημα σας, μαζί με ένα γενικό service, ( γυάλισμα, βούρτσισμα ), δίνοντας την εικόνα ενός ολοκαίνουργιου παπουτσιού. Τη θέση των καινούριων πλαστικών ή παλιών- φθαρμένων φτερνιτών ή τακουνιών, παίρνουν νέα, και, καλύτερης ποιότητας και αντοχής. Καινούργιες και πιο ενισχυμένες αντιολισθητικές σόλες, αντικαθιστούν τις ήδη υπάρχουσες.

Ραψίματα, κολλήματα, τοκάδες, αλλαγές φερμουάρ, στενέματα ή και ανοίγματα, αλλαγές χρωμάτων σε όλα τα υποδήματα, είναι από τις βασικές μας εργασίες.

Αλλαγή μεγέθους, μυτερές μύτες σε στρογγυλές, αλλαγή ύψους κλπ.

Φτερνιτάκια τακουνιών

Διαβάστε περισσότερα: Επιδιόρθωση υποδημάτων

shoes repair shops & lessons

shoes4

Βγείτε από την κρίση

Ιδιαίτερα Μαθήματα επιδιόρθωσης υποδημάτων για άνδρες και γυναίκες!

Όνειρο μας είναι να είμαστε, πανελλαδικά, μια εταιρία στην επιδιόρθωση υποδημάτων και εκπαίδευσης, με μαθήματα μέσω ίντερνετ (με ειδικά βίντεο), αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο μας. Βασιζόμαστε σε δραστήριους ανθρώπους, που θα ήθελαν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, με χαμηλό κόστος και σίγουρο κέρδος.

Όλοι μπορούν να μάθουν την επιδιόρθωση υποδημάτων. Εξαρτάται απλά από το χρόνο, που θα χρειαστεί. Κάθε ηλικία έχει τις δικές της δυσκολίες και προκλήσεις. Αν έχετε την απαραίτητη θέληση να μάθετε, εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Μαθήματα επιδιόρθωσης υποδημάτων για αρχάριους.

Δεν απαιτείται καμία πρότερη γνώση, για να ξεκινήσουμε. Αγαπάμε την εργασία και είμαστε σίγουροι, ότι, μέσα σε λίγες ώρες, θα σας έχουμε δείξει τον τρόπο, για να αγαπήσετε την επιδιόρθωση υποδημάτων.

  • Πώς αλλάζω σόλες ;
  • Πώς αλλάζω τακούνια ;
  • Πώς μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος ;
  • Πώς μπορώ να αλλάξω χρώμα ;
  • Πώς μπορώ να φτιάξω τη δική μου επιχείρηση ;

Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα σε λίγες ώρες και θα είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, συνεπεία της κρίσης, δημιούργησαν την ανάγκη σε μια αγορά εργασίας,

Διαβάστε περισσότερα: shoes repair shops & lessons

Statistics

Εμφανίσεις Άρθρων
319524

Search


tracer club

tracer adventure greysm
 

Best photos of month

  thumb sinagrida

Best video of month

  

 

Best anglers of month

547357 2

All about rubber

mpenos

tracer repair shoes

tracer boots logosm

Repair jackets

72607718655-jacket-mocha

motorent

tracer adventure club

 

facetracersm

Action Cam τηλεχειριστήριο

 

old tracer club

tracer new logo sm
 

Εγγλέζικο ψάρεμα

 

fisherman 001s

Guests Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ τηλ. 210 3230815

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του anglers.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link. Απαγορεύεται η συστηματική αναδημοσίευση.

 

Powered by   tracer new logo sm